luni, 18 februarie 2013

Sapte cu noroc?


Sapte. O face sa vrea sa isi revina. Poate ca o sa scape. Poate ca… o sa aiba un viitor. E tanara, e in viata. E moarta pe interior.
Nu se intelege. Nu se intreaba nimic. Nu se vrea. E intr-o stare deplorabila si-si spune asta in fiecare secunda. Vrea sa manance, dar… Dar ce? Ce i-ar putea hrani fiinta atat de secata? Secata de vlaga, de constiinta…

Ea are schizofrenie. Ea sufera, si e o suferinta penibila. E oribil de singura. E intr-o lume a ei, o lume in care toate au mers prost. In care nimeni nu i-a intins o mana.
Ea n-are noroc, nici in viata, nici in iubire, nici in… Nimic. E doar o carcasa goala. Pustiita de orice licarire de viata, orice farama de vlaga. Si-si plange plamanii intr-o incercare clara de a se ridica. De a-si face curaj.

Camera era ca inainte de a lesina. Era un decor trist, ca dintr-un film de scurt metraj. Peretii galbeni? Tot acolo, poate putin murdariti de fum. Patul ars, tabloul cenusiu, sangele… Toate se afla in acelasi loc.

E singura. E singura. E singura, si asta o intristeaza. O deprima. O ucide.

Nu crede in sentimente. Nu crede in suflet. Crede doar in creierul ei, care acum o dezamageste… O lasa balta. A lasat-o de mult. Ii joaca feste. i-a facut-o de data asta, in ultimul an i-a jucat o festa malitioasa.

Isi simte inima pulsand. Nu i s-a intamplat de un car de timp. Secunda cu secunda, isi numara bataile inimii. Se intreaba daca e din cauza pozei.

Poza? A gasit-o sub pat. Trezindu-se din lesin, din spasme si flash-back-uri, primul lucru pe care i-au cazut ochii a fost acea poza. A lui. Facuta de ea, cand el dormea. Si, Doamne!, cat ii lipseste...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu